Over mij

Ik ben Ronald Plat, geboren op 2 februari 1968. Gehuwd met Lenneke Plat. Samen hebben we 5 kinderen.

Ik heb gewerkt bij Deloitte & Touche in Hoorn, Haarlem en Beverwijk. Daar heb ik ervaring opgedaan in diverse ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf en heb ik mijn AA-diploma gehaald en de certificeringsbevoegdheid om accountantsverklaringen te mogen ondertekenen. Voorts heb ik mijn diploma Fiscale Economie aan de UVA te Amsterdam gehaald en ook veel ervaring opgedaan in de fiscale advisering van bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Bij Deloitte was ik ook actief als docent in het geven van fiscale cursussen en het schrijven van cursussen.

 

'Door mijn uitgebreide ervaring op het financiële en fiscale vlak ben ik als professional op een breed terrein inzetbaar.'

In april 1999 heb ik de stap gezet naar een kleiner accountantskantoor, Nieuwint & Van Beek, te Amsterdam. Daar heb ik ruim 10 jaar gewerkt als relatiebeheerder en was ik verantwoordelijk voor een team assistenten. In die jaren heb ik een groot scala aan bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf in mijn portefeuille gehad en mocht ik ervaring opdoen met alle mogelijke vraagstukken op financieel en fiscaal gebied. Per 1 september 2009 heb ik uiteindelijk de stap gezet naar het ondernemerschap.

Ik hecht veel waarde aan het beter laten functioneren van mensen waar ik verantwoordelijk voor ben en waar ik mee samen werk. Ik ben creatief, geduldig, altijd positief, humoristisch, enthousiast en vol leven. Ik denk van nature probleemoplossend en ben doelgericht. Door mijn uitgebreide ervaring op het financiële en fiscale vlak ben ik als professional op een breed terrein inzetbaar.

In mijn vrije tijd mag ik graag genieten van muziek, lezen, gitaar spelen, hardlopen en skeeleren.